Det fantastiska med transhealing!

Jag tycker att transhealing är helt fantastiskt! Jag har varit med om att det hänt helande på både fysisk, känslomässig och mentalt nivå. I våras så hade jag en klient med njursten. Hon hade tid hos läkaren för en operation men trans healingen gjorde så att stenen försvann. Läkaren kunde inte förstå vad som hänt, men det kunde min klient :).

Transhealing är en passiv process mellan healing medium och mottagare, där healing mediet överlämnar sig helt till sitt healing team i andevärlden. Även om transhealing många gånger anses ge mer fysiska effekter än till exempel andlig healing, så är transhealing även riktad till det mentala, känslomässiga och själsliga planet för klienten. Healing Mediet påverkar inte var energin ska, utan litar till sitt healing team, vilka får större utrymme att göra det de är bäst på; att förmedla healingenergi. Energin går dit den behövs mest, oftast till orsaken till eventuella problem.

Ett healing medium får aldrig diagnostisera eller föreslå annan medicinsk behandling. Kom ihåg att healing är ett komplement till traditionell medicinsk vård och ingen alternativ behandling. Ett healing medium har även tystnadsplikt.

Transhealingbehandling

Vid en transhealingbehandling sitter healer och patient på varsin stol, antingen snett vid sidan om varandra eller snett mittemot varandra. Transhealing kan förmedlas antingen via kontakt (en hand på övre delen av ryggen, hand i hand eller en hand på knäet) eller utan kontakt. Jag kommer att föreslå någon av varianterna, men det är alltid patienten som väljer om den vill ha kontakt eller inte. Detta är dock inte avgörande för resultatet då healingenergin kommer att flöda dit den ska ändå.

Transhealing fungerar även på distans, så de som inte vill/kan komma på besök kan få sin healing hemma hos sig efter att vi bokat en tid för detta. En behandling tar ca 12-20 minuter så avsätt minst en halvtimme för en behandling inklusive feedback.

Vill du boka tid hos transhealingmedium Ulf Bohman? Kontakta honom på ulf@dinlivscoach.nu.

Är du intresserad av en kurs i transhealing? Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *