Så talar andevärlden genom andebord/trollbord!

Trollbord/andebord/bordsdans kallas på engelska ”table tilting”. Det blev populärt i Amerika och Europa efter händelserna 31 mars 1848 i Hydesville och Fox-systrarnas popularitet.  Andebord är en typ av seans då deltagarna sitter eller står runt ett träbord och försiktigt/lätt lägger händerna på det och ber andevärlden tala genom bordet. Bordet rör på sig och kan även svara på frågor genom att lyfta något av benen. Vanligtvis har bordet tre ben. Ett ben för ja, ett ben för nej och ett räkneben, som antingen räknar från A till Ö eller eller från 1 och uppåt.

Vi är några vänner som träffas regelbundet för att praktisera andebord. Vi ber då andevärlden tala genom bordet och ber om att döda anhöriga till oss ska komma igenom. Bordet beter sig helt annorlunda beroende på vilken andekontakt som kommer. Som exempel så gungar bordet långsamt och lugnt när min mans morfar kommer igenom och när Marias hund kommer igenom så hoppar bordet upp mot Maria precis som en ivrig hund. Vi får även igenom andliga guider som vägleder oss i olika frågor och hittills har vi fått väldigt bra svar. Dessutom har vi fått bordet att lyfta från golvet. Detta fenomen är inspelat på film och det kommer att sändas på YouTube inom kort.

Ofta behöver man vara  minst 3-4 personer för att få igång bordet, men det finns undantag. Och i vissa konsultationer så behöver vi bara vara två personer för att omedelbart få igång bordet. Vad det beror på kan jag bara gissa, men troligtvis så har det med våra energier att göra.

Skeptikers åsikter

Forskare och skeptiker anser att andebord är resultatet av att deltagarna gör rörelser omedvetet eller att det är medvetna trick. Jag anser att jag fått bevis för att det är andevärlden som styr bordet och inte deltagarnas omedvetna eller medvetna rörelser. När vi varit ett gäng deltagare som inte känt varandra så har vi gjort vissa kontrollfrågor t.ex. vem köpte en ny bil senast, eller vem gifte sig senast. Bordet vänder sig då till den deltagaren som senast gjorde det. När vi sen kontrollerar så stämmer svaret. Hur kan det bordet vända sig till rätt person om ingen i rummet vet det rätta svaret? Dessutom gör bordet ibland total omvändningar genom att byta håll. Vi alla blir paffa varje gång – hur är det möjligt om det är deltagarna som styr bordet?

En annan intressant sak är att deltagare ställer tysta frågor för sig själva, och bordet svarar korrekt. Det är väldigt bra metod när folk är skeptiska. Ingen kan förklara hur bordet kan ge rätt svar på en fråga någon bara ställt i sitt huvud.

Vill du testa?

Vi håller workshops i andebord här på Mithera Development Spiritualistiska Center , 11 km utanför Uppsala. Andebord ingår oxå i vår Transkurs. Titta in på vår hemsida för att läsa mer.

Läs om Workshop: Andebord coh överskuggning i kabinett här! Och om transkursen här!

Ljus & Kärlek MariaTherese
www.mithera.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *