Är du intresserad av hur medvetandet fungerar?

Vi på Mithera Development Spiritualistiska Center får i sommar besök av Penny Hayward (DSNU) som är lärare på Arthur Findlay College i England. Hon kommer hålla en kurs i hur mediets medvetande fungerar 21-23 juli.

Genom personlig utforskning och forskning har Penny kommit att förstå vikten av vårt medvetande och hur det förbinder det inkarnerade (fysiska livet och världen) med det diskarnerade (icke-fysiska / Andligt liv). Vi behöver också förstå de olika och viktiga aspekterna av våra fysiska och icke-fysiska energier. Detta hjälper oss att uppskatta de olika nivåerna av medvetande, de energier som krävs för att möjliggöra de olika mediumistiska (förändrade tillstånden) för olika former av mediumskap, såväl som personliga och andliga upplevelser.  som  bitcoin allt vanligare. med bitcoin för en modern

Vi kommer att utforska de viktiga filosofiska och andliga förståelserna av livet här och härefter, genom utforskandet av medvetande och mediumskap. Vad det betyder personligen och som medium.

Den här korta kursen handlar om att föra samman medvetande och filosofi om mediumskap för andlig utveckling av sig själv och andra. Vi kommer att titta på vikten av att balansera vårt ”mänskliga jag” med vårt ”andliga jag”.

Sessionerna kommer att innehålla och kanske inte begränsas till: Samtal, diskussionsgrupper och övningar som försöker låta varje kandidat ha en tankeväckande helg.

Är du intresserad av att delta på kursen? Läs mer om den här!

Ljus & Kärlek MariaTherese

www.mithera.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *