Bokrealese på Vattumannen!

Nu i lördags höll jag föreläsning om min nya bok “Bevis för själens överlevnad” i Vattumannens butik i Stockholm.

Bokrealese på Vattumannen!
Bokrealese på Vattumannen!

Det kom fler deltagare än förväntat så rummet var bokstavligen fullsatt och vi fick ställa fram fler stolar. Så roligt att många av deltagarna var engagerade och ställde många frågor. Det blev lite intressanta filosofi diskussioner.

Jag brinner verkligen för spiritualistiskt mediumskap och har gjort djupdykande studier i ämnet genom Spiritualists´ Nation Union (SNU) samt på Arthur Findlay College i England.

Boken Bevis för själens överlevnad handlar om ett spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis? Och vad är det för skillnad på att vara medial, medium och spiritualistiskt medium?

Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Att mottagaren och ande kommunikatörer kan få spendera tid tillsammans igen.

Det är skillnad på att tro på själens överlevnad och att veta att dina nära och kära fortfarande lever i en annan form. För att säkert veta behöver vi en personlig upplevelse. Vid en sådan upplevelse vet vi på cellnivå att det är sant.

Vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan men när man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

I boken har Göran Brusewitz, ordförande för Sällskapet för parapsykologisk forskning svarat på vad han anser vara bevis för själens överlevnad. Även spiritualistiska medier såsom Helen DaVita, Maureen Murnan, Mia Ottosson och Mandy Smith delger sina upplevelser om när de för första gången kände sig personligt övertygande att själen överlever den fysiska döden.

Här finns ett läsprov på boken

Boken finns att köpa på bland andra Adlibris och Vattumannen.

Missa heller inte att min bok “Väck din mediala sida” nu finns som både ljudbok och E-Bok. Du hittar den bland annat på Nextory, Storytel och Bookbeat. Du kan du prova den gratis i 30 dagar utan bindningstid om du inte ännu prenumererar. Där kan du även lyssna på mina meditationer ”Livet bok” och ”Ljusguidemeditation” kostnadsfritt under samma period.

Ljus ock kärlek MariaTherese

www.mithera.se

Recensioner

Jag kan varmt rekommendera ”Bevis för Själens Överlevnad”. Den är utmärkt som handbok för alla medium som brinner för bevis och fakta om mediumskap.” – Nina Marianne Barzey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *