Våra djur i andevärlden!

Jag har under åren haft många kunder som frågat efter deras kära djur som gått över till andra sidan. Överlever djuren också den fysiska döden? Ja, självklart är mitt svar.

Våra djur i andevärlden!
Våra djur i andevärlden!

Jag minns när vi hittade min älskade perserkatt Moa under trappan alla hjärtans dag. Hon hade fått en tumör i magen och kräktes blod. Katter är ju duktiga på att dölja att de är sjuka så vi hade inte förstått hur illa det var. Men det enda rätta var att snabbt ta henne till veterinären så hon fick avsluta sitt liv. På vägen in till veterinären sjöng jag för henne och berättade för henne hur mycket jag älskade henne och att jag alltid, alltid kommer älska henne. Mina tårar rann som floder, men det sista jag ville var att se henne lida.

Redan samma kväll kunde jag känna att någon strök sig runt mina ben och jag kände starkt hennes närvaro. Jag drömde om henne ofta och det gjorde även min man Ulf. Vi känner fortfarande hennes närvaro och hennes kärlek och firar henne så klart på alla hjärtans dag genom att ha fram henne foton på bordet och tända ljus. Hon kommer alltid att finnas med oss i en icke fysisk kropp, det är jag säker på.

Det är inte ovanligt att djurägare har dåligt samvete för att de tagit djuren till veterinären för att avsluta deras liv. Jag anser att det är en kärlekshandling. Vi vill inte se våra älskade djur lida. Att låta dem somna in är en befrielse för dem.

Det händer ganska ofta att djurs själar kommer för att kommunicera vid mediala privata sittningar och vid storseanser. Flera gånger har de tackat sina mattar och hussar att de fick somna in. Min upplevelse är att de ofta kommer med tröst. Det kan vara en stor befrielse att få ett meddelande från sina älskade husdjur i andevärlden genom ett medium.

Har du kommunicerat med djur i andevärlden? Eller har du känt deras närvaro? Kommentera gärna!

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

Är du intresserad av Djurkommunikation och Djurhealing? Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *