Knäck koden till ditt undermedvetna!

 

Vi har bjudit in ”Brainbuddy Robert Westman håller en specialskriven föreläsning och show på Mithera Development Spiritualistiska Center. Om du deltar får du reda på hur ditt undermedvetna fungerar och lär dig också att programmera om beteenden och vanor”.

Det kommer bli en superhäftig kväll! En kväll man sent kommer att glömma. Så häng på vetja! 🙂

Robert arbetar som föreläsare, coach och hjärntrollare. Han berättar om våra beteenden och program på ett lättförståeligt sätt som alla kan ta till sig.

För ca 13 år sedan köpte Robert sin första bok inom NLP (Neurolingvistisk programmering). Det var en bok skriven av Henrik Fexeus, med titeln “Konsten att läsa tankar”. Boken handlar främst om hur vi påverkar och påverkas av det som sägs och görs.

Robert intresserade sig genast för hur ens verklighetsbild kan förändras genom omprogrammering. Kapaciteten som vi själva besitter är otrolig när vi fått lära oss använda de rätta koderna. Efter att ha jobbat inom säljbranschen i många år, jobbar han nu med att vägleda andra i hur de kan förbättra sin vardag, hur de kan komma över trauman och ta sig an uppgifter som känns omöjliga. 🙂

Roberts hemsida: brainbuddy.nu

Datum: Torsdag 17e aug kl 18-19.30

Din investering: 350 kr inkl fika.

Plats: Mihera Development Spiritualistiska Center, 11 km utanför Uppsala

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese droppa CBD olja i dem

Ljus ock kärlek MariaTherese

www.mithera.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *