Nyhet på Mithera Develpment Spiritualistiska Center – vi har blivit med “kabinett”!

Nu kan vi avslöja att vi den senaste tiden byggt om vår gäststuga på tomten till en spiritualistisk kabinett med rött ljus för att arbeta med trans, överskuggning och lite annat spännande.

Nyhet på Mithera Develpment Spiritualistiska Center – vi har blivit med “kabinett”!
Nyhet på Mithera Develpment Spiritualistiska Center – vi har blivit med “kabinett”!

Vem vet – kanske blir det fysiska fenomen också :-). Vi har varit flitiga med att värma upp och lägga rätt energier och intentioner. Det sker stora framsteg för varje dag. Vi har många spännande projekt på gång i vårt “Tempel”.  Men det vi kan berätta redan nu är att vi delvis kommer att arbeta i kabinettet med trans och överskuggning på vår Transkurs 20-22 okt. Det finns några platser kvar på den för er som vill utveckla transmediumskap med både filosofi från guider och bevisföring mediumskap, dvs kontakt med anhöriga från andra sidan. Vi kommer även att besöka kabinettet på steg 4 i Mediumutbildningen.

Här ser ni lilla huset där vi håller till.
Här ser ni lilla huset där vi håller till.

Kabinett används framför allt vid fysiskt mediumskap. I fysiskt mediumskap är kommunikationerna av fysisk natur mer direkt och kan därför upplevas som mer pålitliga. I fysiskt mediumskap är mottagaren vittne till manifestationen av anden, liksom alla andra personer som finns i rummet. Fenomenet uppfattas av deltagarnas fysiska sinnen såsom hörsel, känsel och syn.

Här ser ni flera personer som provat att sitta i kabinettet.
Här ser ni flera personer som provat att sitta i kabinettet.

Eftersom effekterna som produceras kan uppfattas av de fysiska sinnena så att de som upplever sådana fenomen inte kan vara i tvivel. Alla i rummet ser samma sak med sina fysiska ögon och alla i rummet hör samma sak med sina fysiska öron. Många som deltagit vid fysiska fenomen har blivit övertygade om själens överlevnad.

Jag har själv bevittnat från de fysiska seanser jag deltagit i (med Scott Milligan och David Thompson) att även själva atmosfären i rummet där fysiska fenomen äger rum kan vara känslomässigt laddad och kan påverka många av människorna i den.

Andevärlden kan med hjälp av röster, levitation, rappningar (knackningar) och materialistiska figurer förmedla information som i det flesta fall varit okända för mediet. De kan t.ex. vara information om sig själva, om händelser och om andra människor. Andevärlden kan även förmedla meddelanden och fakta från när de levde på jorden men även information om deras nuvarande liv i andevärlden.

Nu ser vi fram emot att presentera vårt tempel för våra elever och andra intressenter. Hoppas vi ses 

Ljus & Kärlek MariaTherese

www.mithera.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *