Mediumskapet som yrke!

Ibland får jag frågan om man verkligen kan ha mediumskapet som yrke. Ja, det kan man! Jag vill påpeka att man behöver en bra utbildning och mycket praktik och övning innan man kan börja ta emot betalande kunder. Mediumskap är en färdighet – inte en gåva! Vi säljer precis som hårfrisörer, rörmokare och terapeuter.

Varför behövs yrkesverksamma medium?

Ja, varför kontaktar människor medium? Jo, ofta därför att de förlorat någon de älskar och vill ha personliga bevis för själens odödlighet. De människor som får kontakt med sina nära och kära på andra sidan upplever det ofta som livsomvälvande. Många tror på själens överlevnad, men det är när man får egna personliga bevis, det är då det händer något djupt i vårt inre.

Men många som kontaktar medium är inte ute efter att tala men en speciell andekontakt utan de är i behov av vägledning i livet. Andra som kontaktar medium gör det för att de själva upplevt saker och behöver samtala om sina upplevelser och få bekräftelse.

Det finns många olika fenomen inom mediumskap och det är lätt att missförstå de olika fenomenen och energierna. Där kan ett erfaret utbildat medium hjälpa till och förklara. Det kan vara missförstånd såsom att det finns onda andar som hemsöker oss eller att någon fastnat mellan världarna. Nej, det finns inga onda andar som hemsöker oss och ingen fastnar mellan världarna! Det är ett oerhört onödigt missförstånd som skrämt många människor!

Min egen mediala utbildning

Jag har gått ett flertal mediumutbildningar och kurser sen i början av 2000-talet. Främst är jag utbildad inom SNU (Spiritual National Union) men startade min mediala utbildning för Engelska mediet Iris Hall som höll många kurser i Sverige på den tiden. Jag återkommer kontinuerligt till Arthur Findlay College i England som är en världsledande skola för medium och healers. Mina lärare där har bl.a. varit Lynn Propert, Libby Clark, Maureen Murnan, Helen DaVita, Eileen Davis, Tony Stockwell, Leah Bond och Lilian Steiner-Ithen . För mig har det varit väldigt bra att testat på många olika lärare. Det är även lärt mig hur jag vill vara som lärare och hur jag inte vill vara.

Sedan 2008 har jag själv utbildat många verksamma medium och healers i Sverige. Jag håller mediumutbildningar, healingutbildningar, tarotkurser samt workshops inom medial, personlig och andlig utveckling samt shamansk healing. Det är så otroligt roligt att förmedla, hjälpa och se människor utvecklas och bli mer och mer av den de verkligen är.

Dessutom har jag skrivit boken ”Väck din mediala sida” utgiven av ICA Bokförlag april 2012. Den har jag nyligen uppdaterat till en andra upplaga och finns just nu att köpa som pdf-fil av mig för endast 50 kr.

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

Ps. Jag har skrivit om VARFÖR det är viktigt med en bra medial utbildning här!

”Eftersom du är en själ överlever du döden, och eftersom du är en själ lever du idag. Själen inom dig, som får dig att leva, är samma själ som besjälar alla medlemmar av alla nationer, alla raser och alla hudfärger. Spirituellt är alla människor i världen ett. Spiritualismen avslöjar den själsliga enigheten för hela mänskligheten. Gud gjorde oss till medlemmar till en stor själslig familj.”– Maurice Barbanell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *