Andevärlden – så försöker de fånga din uppmärksamhet!

Våra nära och kära på andra sidan försöker fånga vår uppmärksamhet på flera sätt. Ett sätt är att de försöker stryka oss över håret eller pilla oss i nacken. Du kan också få en känsla av att någon sätter sig bredvid dig i soffan eller sängen.

Det är inte helt ovanligt att andevärlden ”leker” med elektronik, t.ex. belysning. Ett tecken kan vara lampor som blinkar eller att tv:n startar. De kan också manipulera elektroniska apparater som datorer, radio osv. De kan t.o.m. få tv:n att ändra kanal.

Andevärlden kan också placera en tanke i vårt huvud att sätta på en viss tv- eller radiokanal där det spelas en låt som påminner om vår kära på andra sidan. Du kan också helt plötsligt få en låt i huvudet som påminner om viss person eller en låttext som har betydelse i ditt liv just nu.

Andevärlden är också duktiga på att sända dofter. Kanske känner du helt plötsligt att det ”doftar mormor” eller en viss parfym eller rakvatten som du förknippar med en viss person.

Det är också vanligt att de använder sig av djur, t.ex. fåglar eller fjärilar för att pocka på din uppmärksamhet. Kanske beter sig en fågel på ett underligt sätt. Jag och min man hade en talgoxe som pickade på fönsterblecket när vi försov oss till ett viktigt möte. Vi vet exakt vem det var :-).

Var uppmärksam på signaler som påminner dig om de du saknar. Det kan vara ett tecken på att han/hon finns precis bredvid dig.

Hur du känt att andevärlden har försökt nå dig? Skriv gärna en kommentar nedan.

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

12 comments / Add your comment below

 1. Många gånger, men vill berätta om ett tillfälle. Jag kommer till bilen en vinterdag. Bakom bilen ligger en svart fjäder och jag får en känsla av att det är ett budskap. När jag startar bilen går radion igång MEN den har bytt kanal till P2 som jag aldrig lyssnar på. Just då spelas ett pianostycke som spelades på min sons begravning. Då både skrattade och grät jag 😀

 2. Känner ofta på mig saker innan dom händer o att jag har med mig någon/några från andra sidan, med att någon sitter mycket nära mig i soffan o då blir axel o arm väldigt kall o jag fryser bara om den armen, eller ibland att mitt knä o benen blir iskalla, fast om jag har en filt över dom, får förnimmelse m lukt av cigarett rök, som min mamma, pappa o äldre bor rökte o lite unken lukt typ av äldre människa som min mormor, så det är nog dom som är på besök från andra sidan.

 3. Vi har velat flytta länge o när jag satt i soffan o gjorde annat, bara känner jag på nåt starkt sätt; gå o starta datorn! Som om nån satt brevid nästan o manade på. Så stark känsla. Gjorde det o ” hittade” en lägenhet som vi ville ha o i morgon ska vi skriva kontrakt på den! Fick redan på senare att annonsen precis hade lagts ut. Detta var nån från andra sidan, det är jag övertygad om. Så häftigt!

 4. Kloka och fina ord.😍
  Allt stämmer , har haft olika tillfällen då man ej förstår vad som händer..😉

 5. Alltför många tecken för att skriva om. Men de tydligaste är nog mina husdjur från andevärlden som bökar omkring i sängen när jag lagt mig. Men inte bara husdjur har lagt sig där. Även nära anhöriga som min mamma och min son. Och det skänker både smärta och tröst, mvh Mona

 6. Det hände väldigt mycket när jag var liten/yngre, teknik som strulade, visste saker innan dom hänt mm men för lite mer än ett år sen gick jag igenom en jätte jobbig separation och sen dess ser jag falkar (tror jag det är) lite varstans när jag är ute och åker bil och när jag väl flyttade så ser jag dom allt oftare, nästintill varje dag/gång jag är ute och kör och jag förstod först inte att det kanske var något särskilt med det tills det slog mig att min farfar (som dog för många år sen) hade en uppstoppad Falk hemma (den finns hemma hos min pappa nu) och då slog det mig att det kanske är min farfar som håller lite koll på mig när jag är ute och kör? 😏

 7. Efter ca två år efter att min mamma gick bort började det att ringa i min mobil och lämna meddelanden där . När jag skulle avlyssna meddelandet var det ingen där . Tittade vem det var ifrån , och det var mitt eget telefon nr . Detta hände ett flertal gånger i ett halvt år . Tog kontakt med en tarout grupp och frågade rakt ut i gruppen vad som hänt. Fick kontakt med ett medium som sa att det var min mamma . Allt stämde om vad hon fick fram . Så tacksam och häftigt .

 8. Det är någon i min sons rum som dlänger ned böcker på golvet han har på sitt nattduksbord, både när han sitter o pluggar i andra delen av rummet och när jag är endam hemma!!! ❣️

 9. Jag blir full av glädje. Igår när vi skulle slå på tv:n så var det bara ljud ingen bild. Hela familjen blev engagerade och undra vad som stod på i en lång stund. Sedan helt plötsligt var bilden tillbaka❤

 10. Jag känner ofta att någon är i min närhet bla min hund Ronja som lämnade oss för en tid sedan likaså våran härliga katt Figge . Det känns tryggt och även från min styvfar som även gick bort för ett par år sedan . Tror han är med mig i bilen ofta när jag kör . Då jag får en putt från honom 💖🙏🏻💖

Lämna ett svar

Till startsidan