Bok och Cd

Erbjudande: Pocketbok + cd 130kr inkl frakt inom Sverige.

MariaTherese har skrivit boken ”Väck din mediala sida” utgiven av ICA Bokförlag april 2012. 

Alla kan träna upp sin förmåga att kommunicera med en högre verklighet. Och oavsett om du bara är lite nyfiken, är intresserad av din personliga andliga utveckling, vill kunna kommunicera med dina nära och kära på andra sidan eller strävar efter att bli medium eller healer, så kommer du i denna bok hitta något som berikar dig.

I ”Väck din mediala sida” berättar MariaTherese Bohman Agerhill om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Hennes ambition är att visa dig hur du utvecklar din medialiet bland annat genom att lära dig lyssna på din intuition och kommunicera med andevärlden.

Boken erbjuder ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga. Ökad kunskap berikar alltid, och även om du inte planerar en ny yrkesbana som medium kan din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden.

Pocketboken finns även att beställa här. Boken finns även att köpa som inbunden här.

Läs gärna en artikel om boken ur Tidningen Free här.

Läs gärna en recension om boken ur Reiki tidningen här. Där finns även en meditation som är med i boken samt på cdskrivan ”Ljusmeditationer”.

Meditations-CD

Ljusmeditationer vägledda av MariaTherese Bohman Agerhill

MariaTherese tar dig med på tre olika ljusmeditationer. Meditationer som renar din kropp och din själ. Du blir balanserad och harmonisk samt guidad till ett möte med dina andliga guider och änglar. Du kommer också att få se in i ditt livs bok, livets bok.

1. Balansera dina chakran och rena din kropp och själ 11.40

2. Ljusguidemeditation, ett möte med ljusguider och änglar 15.40

3. Livets bok 14.48

4. Musik 25.02

Text och tal: MariaTherese Bohman Agerhill

Musik: Stellan Igelström

Inspelning på studio Strandgatan Uppsala

Pris: 80 kr inkl moms (frakt ingår)

Maila din beställning eller ev. frågor till mariatherese@mithera.se

Ladda ner CD-skivan som MP3 

Pris: 50 kr inkl moms (Du får ett lösenord för att ladda ner ljudfilerna).  Maila din beställning till mariatherese@mithera.se. Betala sedan via Mithera Development Bankgiro: 358-0164 eller Företagsswisch 123 267 12 45. Du får sedan lösenordet via mail när vi sett din betalning.

Gör så här för att ladda ner: Ladda först ner zip-filen som innehåller en mapp med CD-spåren. Högerklicka på zip-filen och välj ”Extrahera alla…” och välj var du vill spara filerna. Mp3-filerna går att spela upp i en vanlig mediespelare.

 

Till startsidan