Mediumförbundet är här för att stanna!

I går hade Medium Förbundet vårt första årsmöte. På dagen 174 år efter den moderna spiritualismens födelse som spiritualister kallar Hydes Ville Day. (Läs gärna mer om Hydes Vilse day och vad som hände då här!)

Mediumförbundet är här för att stanna!
Mediumförbundet är här för att stanna!

Vi i styrelsen träffades IRL på Hälsans hus i Stockholm men själva mötet var via zoom länk så att medlemmarna kunde vara med och rösta. Mötet gick väldigt bra och smidigt. Efter mötet hörde flera medlemmar av dig och tackade för ett mycket bra möte.

Nu ser vi fram emot kommande år. Medium Förbundets vision är “ett samhälle som har en positiv syn på andlighet och mediumskap”. Medium Förbundet är till för alla som är intresserade av andlighet och det själsliga livet. Det är inte bara för medium. Våra medlemmar är allt ifrån healers, häxor, siare, tarotläggare, hypnosterapeuter, homeopater, djurkommunikatörer osv.

Efter årsmötet hade vi i styrelsen en trevlig middag på en Indisk restaurang på söder i Stockholm. Styrelsen består av mig MariaTherese Bohman Agerhill (ordförande), Camilla Elfving (vice ordförande), Emmy Bornemark (pressansvarig), Örjan Almenius (administratör), Frida-Lo Vikman (kassör), Carina Hammargren (web och marknadsansvarig) samt Anna-Lena Vikström (sekreterare).

Bli Medlem i Mediumförbundet!
För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!

Bli Medlem i Mediumförbundet!För bara 360 kr per år får du massor av kunskap och medlemsförmåner och bidrar till att vårt område växer och förknippas med positiva värden. Ansök om medlemskap här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *