Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mediumförbundet – vilka önskemål och förväntningar finns?

Vi i styrelsen för Sveriges Mediumförbund vill nu veta vad ni alla medium och healers har för önskemål och förväntningar på det blivande förbundet. Vi kommer troligtvis inte kunna uppfylla alla önskemål, men om vi har kännedom om dem så kan vi lättare strukturera och lista vad blivande medlemmar kan förvänta sig och vad de inte kan förvänta sig. Då kan ni lättare avgöra om ni vill gå med i förbundet eller inte.

Så några första frågor är:

 1. Vad har du som medium, healers eller annan andlig utövare för önskemål och förväntningar?
 2. Vad skulle göra att du gick med i förbundet?
 3. Vad anser du rimlig medlemsavgift? Årsavgift eller månadsavgift?

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar här nedan!

Läs gärna om vårt syfte med förbundet här!

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

6 comments / Add your comment below

 1. Gå ut med hur värdelöst det är med certifikat eftersom det skiljer så mycket på utbildningstid och erfarenhet. Det sorgliga är ju att de nya mediumen inbillar sig att de är färdiga och ger råd och vägledning på Facebook mm. Många känner sig lurade och det skadar oss medium som är erfarna också.

 2. 1. Önskemål:
  Tydlighet i aktiviteter. (Vad man kan förvänta sig) Gemensamma träffar. Stödja varandra. Att inte uppmuntrar sprit/vin/öl-drickning. Krav på dipolm/certifikat, av utbildning. Att vara otroligt öppna och lyhörda, eftersom vi gått olika vägar för att bli det vi har blivit. Olika människor är olika utbildade och arbetar på olika sätt. Rekommendera varandra till det man är bra på. Det skulle vara bra om alla medlemmar också har obligatorisk föreningsaktivitet.
  Förväntningar: En ideel förening. Följa de egna reglerna inom förbundet. Öppen lista för medlemmar med certifikat/diplom på utbildning. Reklam för företag lika för lika.

  2. Att förbundet aktivt uppmuntrar deltagare att vara med. Rimlig årsavgift. Cirkelaktiviteter. Arvodet till styrelsen bör vara moderat.(lågt)

  3. Årsavgift: måttlig beroende på hur utgifterna är. Är det för hög medlemsavgift avskräcker det.

 3. 1. Önskemål: att föreningen på allvar arbetar för att utveckla medlemmarnas andlighet, uppriktighet och ärlighet. Förväntningar: andligt intresserade ska kunna hitta en plats för gemenskap och umgänge med likasinnade.
  2. Jag skulle gå med i förbundet om jag såg att styrelsen arbetade för sina medmänniskor
  och inte för egna intressen.
  3. 150kr om året skulle vara en rimlig avgift

  Inte alla har internet så jag har ingen egen email. Däremot har jag mobil 0706716422 vid kontakt

Lämna ett svar

Till startsidan