Hälsa

Har du en hälsosam livsstil?

Jag tycker att det är självklart i mitt yrkesval om spiritualistiskt medium, healer och livscoach att det är viktigt att leva ett hållbart liv. Hälsa och en hållbar livsstil har alltid intresserat mig.

Eftersom min kropp är väldigt känslig så har jag sedan tidig ålder tänkt på hälsa. Jag har haft många hälsoproblem och därför sökt mig till olika alternativa produkter som kan hjälpa.  I över 10 års tid har jag druckit hälsosamma smoothies till frukost. Nu när vi är mitt i pandemin av Covid 19 så har jag sett till att fått i min tillräckligt med D-vitamin, C-vitamin, zink, selen, järn och magnesium. Kosttillskott behövs, det är jag övertygad om! Självklart får vi heller inte glömma träning!

Jag tror att vi mår bättre både känslomässigt och mentalt när vi tar hand om vår fysiska kropp. När vår fysiska kropp inte mår bra så påverkar det hela var vardag. Hur bra sover man på natten om man har hälsoproblem? Jag sover inte alls bra då.

 

CBD olja Sverige
CBD olja Sverige

Green Boost World är ett företag som har som mål att ha marknadens mest prisvärda CBD-produkter – tillverkade i Sverige. Inte illa va? CBD-produkterna är helt ekologiskt odlade. Det är dessutom svensk industrihampa. Den är  100% laglig och EU-godkänd. Den  innehåller en hög halt kvalitativ CBD och garanterad fri från THC.

CBD (Cannabidiol) är ett ämne finns i hampaplantan framförallt i honplantans blomställningar. Det finns många hälsofördelar med CBD-produkterna.

Jag rekommenderar dig att besöka oss på Green Boost World för att ta del av hela deras produktutbud! De har produkter såsom CBD olja, CBD spray och CBD skincare. De även CBD hudspray och CBD massageolja. CBD oljan innehåller det som vår kropp behöver, essentiella fettsyror både d vitamin samt omega 3 och 6.

Vad gör du för att leva ett hälsosamt liv? Tar du kosttillskott? Har du testat Green Boost Worlds produkter? Kommentera gärna!

CBD-olja eller cannabidiololja är en olja som vanligtvis extraheras från hampaväxter som innehåller höga halter av CBD och låga halter av THC (det psykoaktiva ämnet i cannabis). CBD är en av över 100 olika cannabinoider som finns naturligt i cannabisväxter.

CBD olja har blivit populärt tack vare dess påstådda hälsofördelar och används ofta för att hantera olika åkommor och tillstånd. Några av de potentiella hälsofördelarna som tillskrivs CBD-olja inkluderar:

  1. Smärtlindring: CBD-olja sägs ha smärtlindrande egenskaper och kan användas för att lindra olika typer av smärta inklusive kronisk smärta, muskelsmärta och ledsmärta.
  2. Ångest och depression: Många människor använder CBD-olja för att hantera ångest och depression eftersom det sägs ha lugnande och ångestdämpande egenskaper.
  3. Sömnproblem: CBD-olja sägs kunna förbättra sömnen och lindra sömnlöshet genom att främja avslappning och lugn.
  4. Neuroskyddande egenskaper: CBD-olja har visat sig ha neuroskyddande egenskaper och kan användas för att skydda hjärnan mot skador och degeneration.
  5. Antiinflammatoriska egenskaper: CBD-olja sägs ha antiinflammatoriska egenskaper och kan användas för att lindra inflammation och inflammationssymtom i kroppen.

Det är viktigt att notera att forskningen kring CBD olja Sverige  effekter fortfarande är pågående, och det finns mycket som fortfarande är okänt om dess exakta mekanismer och effekter på kroppen. Innan du använder CBD-olja för att behandla något medicinskt tillstånd är det bäst att rådgöra med en läkare eller annan medicinsk professionell för att få råd och vägledning baserat på din individuella hälsa och medicinska historia. Dessutom är det viktigt att se till att du köper CBD-olja från en pålitlig och pålitlig källa för att säkerställa dess kvalitet och renhet.

Frågan om lagligheten kring CBD-olja varierar beroende på land och jurisdiktion. I många länder inklusive många stater i USA och flera länder i Europa, är CBD-olja lagligt om den extraheras från hampa och innehåller mycket låga halter av THC (det psykoaktiva ämnet i cannabis).

I andra länder kan lagstiftningen vara mer restriktiv och det kan finnas strikta regler kring användning och försäljning av CBD-produkter. Vissa länder förbjuder CBD-olja helt, medan andra tillåter det endast för medicinska ändamål under strikta regler.

Det är viktigt att känna till och följa de lokala lagarna och bestämmelserna i ditt land eller din region när det gäller CBD-olja. Om du är osäker på lagstiftningen kring CBD-olja i din jurisdiktion är det bäst att rådfråga en lokal advokat eller myndighetsperson för att få klarhet i frågan.

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se