Djur och Telepati

Telepati är inte är begränsad till människor utan det upplevs även av djur. Djur kan kommunicera utan ljud eller kroppsspråk. Jag har hört talas om att till exempel kattmammor visar tydliga tecken på att de vet när deras kattungar blivit dödade eller skadade.

Jag brukar experimentera med min förra katt Moa genom att bara skicka henne en tanke på, låt oss säga, “kom till mig”. Nästan varje gång hon kom springande. Jag har precis börjat träna samma träning med min nya lilla kattunge HappyLizzy och det jag är överraskad att det faktiskt fungerar.

Jag läste även om romanförfattaren H Rider Haggard som berättade för sin fru om en dröm där deras hund dök upp för honom. Hunden låg nära vattnet och försökte berätta för sin ägare att han var på väg att dö. Fyra dagar senare hittade hundens kropp flytande i en flod [1]. Jag är inte säker om detta klassas som telepati eller om djurets ande kom till ägaren och ägaren uppfattade det medialt.

Det har även gjorts en del forskning om telepati när vändningar av fågelflockar har studerats. När fåglarna vänder samtidigt utan att kunna läsa varandras kroppsspråk tror man att detta beteende liknar telepati.

Läs gärna om “De 11 viktigaste punkterna att tänka på vid Djurkommunikation” här!

Mitt förra blogginlägg handlade om “Telepati – så fungerar det”. Läs gärna det här!

Har du känt att du kommunicerat med djur genom telepati? Kommentera gärna här nedan!

Är du intresserad av en  kurs i Djurkommunikation och Djurhealing? Läs mer här!

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

Bibliografi:

En tanke om “Djur och Telepati

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *