Okategoriserade

Hårförlängning för alla

Sponsrat inlägg i samarbete med pozehair

Sugen på en hårförlängning?

När är det läge för en hårförlängning? Det finns nog många som kan skriva under på att de någon gång i livet blivit missnöjda efter ett frisörbesök. Oftast handlar det om mindre saker som faktiskt går att fixa till utan problem.

En kompis till mig var dock med om ett besök som slutade i katastrof. Hon skulle göra en uppklippt frisyr men samtidigt behålla längden på håret, men istället uppstod ett missförstånd mellan frisören och henne så det slutade med att hennes hår blev väldigt mycket kortare än hon ville ha det. 

hårförlängning

När detta hände var det inte lika vanligt med hårförlängning som det är idag. Det var heller inte lika enkelt att skaffa. Det var dyrt och du behövde gå till en frisör. Idag har det hänt mycket inom löshår och hårförlängning. Faktum är att det har blivit väldigt populärt att använda någon form av löshår. Det behöver inte enbart handla om att du vill ha längre hår, som var fallet med min kompis, utan det kan också vara så att du vill ha tjockare och fylligare hår exempelvis.

Eftersom det nu även finns möjlighet att ha löshår som du själv kan ta i och ur så kan du välja själv vid vilka tillfällen du vill använda det. Jag har till exempel många vänner som använder löshår för att styla håret på bästa sätt. Vissa frisyrer och stylingar kräver exempelvis lite tjockare hår och då kan du helt enkelt sätta i löshår som även blir enkelt att gömma när du samtidigt gör en frisyr. 

Om du vill köpa löshår så rekommenderar jag Poze Hair. Där snackar vi kvalité. Hos dem arbetar endast erfarna stylister och frisörer med över 10 års erfarenhet inom området. Håret de erbjuder är av bästa kvalité och genomgår en noggranna processer av vårdande kurer som stärker håret på flera sätt och gör det väldigt hållbart. Deras sortiment består av hår i mängder av olika nyanser och olika fästvarianter så du kan hitta det som passar dig bäst, oavsett om du tänkt använda håret dagligen eller endast vid enstaka tillfällen.

En hårförlängning innebär så mycket mer än bara längre och fylligare hår. Faktum är att håret är något som betyder mycket för hela ens utseende. Ett snyggt stylat hår gör även skillnad i ansiktet. Kroppen kan också upplevas olika beroende på om du har kort eller långt hår. Har du inte testat löshår ännu, så gör det. Poze Hair erbjuder även tips och råd till dig som behöver hjälp att hitta rätt i djungeln av löshår.