Hälsa, Personligt ansvar

Tar du D-vitamin, C-vitamin och Zinktillskott?

Jag har läst på en hel del om Covid 19 och konstaterat att det är värt att ta tillskott av D-vitamin, C-vitamin och Zink. D-vitamin hörde jag redan i våras att det är viktigt att ta. Det fick jag höra från en vän som jobbar med COVID-19 patienter. Men nu på senare tid har jag även läst på att C-vitamin och Zink kan vara bra att ta.

Vid COVID-19 är immunförsvarets kapacitet avgörande för om en infektion med  blir ofarlig eller livshotande. Det räcker inte med att tvätta och sprita händerna eller ha ansiktsmask. Immunförsvaret måste boosta och då behöver vi C-vitamin, D-vitamin och zink. Sen är ju avstånd så klart jätteviktigt!

Tar du kosttillskott? Kommentera gärna i länken nedan.

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se