Klöver mjölken är både billigare och har längre hållbarhet!

”I samarbete med @kloverSverige…”

Klöver mjölken är både billigare och har längre hållbarhet!
Klöver mjölken är både billigare och har längre hållbarhet!

Jag burkar köpa klöver mjölken för den är några kronor billigare. Den har även längre hållbarhet än vad den “vanliga” mellanmjölken har. Jag har kollat på innehållsförteckningarna och kommit fram till att båda kommer från de svenska gårdarna. Jag har även kollat upp att det inte finns något konstigt för att den ska hålla längre utan produkterna är upphettade till en viss temp så håller den lite längre än ” vanlig mjölk” . det är ju gjort av exakt samma mjölk fast den är upphettad. Och oftast så är det samma mjölk i lågprismjölk som i milko el arla mjölk. Och den är minst lika god.  Så tummen upp för klövermjölken!

#Klöverbuzz #Klöverpengaröver #buzzador

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *