Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skönt att arbeta via telefon!

Nu när Coronan ökat igen är det mycket som ställs in. Jag som spiritualistiskt medium ställde idag in alla mina besökskunder för i år och erbjöd dem konsultation via telefon i stället. De flesta av dem svarade att de ville ha sittningen via telefon och tyckte att det var en bra lösning.

Det går ju precis lika bra (kanske ibland bättre) att arbeta medialt via telefon. Det som är bra är att man inte ser kunden. Jag tycker att det är mer bekvämt och är då fullt fokuserad av informationen som kommer från andevärlden. Så nu ser jag fram emot att arbeta hemifrån i soffan. Även healingbehandlingarna kommer jag att utföra på distans.

Det kommer nog bli extra trevligt att öppna upp för besökskunder i januari. Nu håller jag alla tummar och tår att viruset avtar och vi får en flockimmunitet!

Ljus & Kärlek MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se

1 comment / Add your comment below

  1. Vilket klokt val Maria Therese. Jag längtar efter att kunna träna live på mina träningsklienter men precis som du säger så fungerar ju telefon minst lika bra så det får duga för mig med så länge.

Lämna ett svar

Till startsidan