Mat och Dryck, Personligt

Det fantastiska med hälsosamma kaffet Delgada!

Café Delgada  är ett premium Arabica snabbkaffe som drivs med den naturliga styrkan i Ganoderma Lucidum (Red Reishi) svamp. Delgada ger kroppen viktiga näringsämnen, kontrollerar aptiten och hjälper viktminskning. Med konsekvent användning kan Delgada hjälpa dig att se ut och känna dig smalare. Jag personligen har känt att min IBS-mage har blivit mycket bättre. Jag är inte lika uppsvullen längre och kan gå på toaletten utan laxermedel. Dessutom har jag gått ner 3 kilo på en dryg månad.

Kaffet är bra för:

  • Viktminskning
  • Kontrollerar aptiten
  • Förbättrad matsmältning
  • Boostar immunförsvaret
  • Lättnad av tarmproblem

Ganoderma Lucidum (Red Reishi)

I tusentals år har Ganoderma lucidum erkänts av många medicinalväxtodlare som den högst rankade av alla örter. Det kinesiska namnet för Ganoderma, Lingzhi, betyder ”andlig styrka”, medan det japanska namnet Reishi, kan översättas som ”kungen av örter”. I många forntida civilisationer användes svamp för mer än bara mat.

Svampen har en hög koncentration utav bioaktiva faktorer, som adenosine, ganodermiska syror, enkla och sammansatta polysackariner och organiska proteiner. Den är även mycket rik på fibrer och antioxidanter. Av de aktiva substanserna i reishi anses de ämnen med mest hälsofrämjande egenskaper vara triterpener, polysackarider, ganoderma syra A-Z, kumarin, harpiks och germanium. Det är de fettlösliga triterpenerna som har de antiinflammatoriska egenskaperna och de vattenlösliga polysackariderna ska vara immunstärkande.

Kontakta MariaTherese om du är intresserad av att prova på mail; mariatherese@mithera.se

Premium Instant Arabica kaffe med tillsatt Red Reishi svamp 28 portionspåsar. Länk för order:  https://retail.totallifechanges.com/mithera/enrollment

Kärlek & Ljus MariaTherese

Hemsida: www.mithera.se