Okategoriserade

Boka föreläsare till våren?

sponsrat annonsinlägg

Många föreläsningar och liknande evenemang har ju blivit inställda under 2020.

Förhoppningsvis kommer 2021 inte bli lika illa, men det vet vi inte. Det vi vet idag är att så otroligt mycket går att sköta digitalt. Även föreläsningar och inspirerande samtal går att sköta digitalt.

Hos kvinnligatalare.se kan du hitta mängder av inspirerande talare, läsa mer om talare du känner till, hitta nya talare och se om den du söker finns där.

Du kan även boka in underhållare och liknande. Vad du än söker, så finns det en kvinna där för dig och ditt företag!

Här hittar du alla möjliga kända och mindre kända kvinnor.

Du kan till exempel boka in en inspirerande föreläsning av och med Elaine Eksvärd, eller vill du hellre lyssna på Klara Svensson så finns även hon tillgänglig.

Kvinnligatalare.se har Sveriges bredaste utbud av kvinnliga talare, de erbjuder lösningar för flera olika prisklasser och är alltid snabba på att svara när du skickar en förfrågan.

Det är enkelt att navigera runt på hemsidan. Du kan välja vilken typ av person du vill boka, vilken kategori kvinnan tillhör. Moderator, föreläsare eller underhållare. Du kan även söka efter specifika ämnen. Alla kvinnor är också indelade i bokstavsordning och under varje persons namn så står det en kort mening om vad personen i fråga oftast talar om. Detta gör det enklare för dig som bokare att hitta det du eftersöker. Kanske får du till och med en ny idé kring vad du vill lyssna på eller boka när du har sett alla inspirerande kvinnor som finns tillgängliga för föreläsningar.

Du kan till exempel boka någon som pratar om hur det är att ha anorexia och hur vi motverkar detta på bästa sätt, några pratar om metoo, någon berättar om sin idrottskarriär och hur den har varit bitvis svår att kombinera med viljan att bilda familj.