livscoachning, Personligt ansvar

Att coacha sig själv genom livet!

Jag och min man Ulf gick för några år sedan en livscoachutbildning. Det var väldigt givande att gå utbildningen tillsammans eftersom det innebar mycket personlig utveckling. Att utvecklas tillsammans är helt fantastiskt! Om vi inte gjort denna resa ihop så är det inte säkert att vi fortfarande levt tillsammans. Det kan var svårt när ena parten utvecklas för att leva sin dröm och den andra väljer att stanna kvar i stagnation.

Livscoachning är väldigt brett. Det handlar om nå sina mål på snabbast och effektivaste sätt. Det handlar även om hitta sig själv och vad man verkligen vill ha ut av livet. Hitta sina individuella potential och verktyg till att skapa sig ett meningsfullt, framgångsrikt och lyckligt liv.

Livscoachning handlar även om att jobba sig förbi hinder och förändra tankar som hindar oss till att leva livet fullt ut. Det handlar mycket om att inse att man väljer hur man ser på saker och ting – har du en positiv eller negativ inställning till något? Vad i dig är det som gör att du väljer att leva utan lycka?

Sedan handlar det också om att inse att sanningen och den så kallade verkligheten är relativ. Vad krävs av dig för att byta din nuvarande sanning?

Ulf har sedan vår utbildning arbetat som livscoach och tagit emot många nöjda kunder, medan jag mer använt utbildningen och den kunskap jag för min egen skull. Men självklart har det positiva synsättet hjälpt mig i min roll som spiritualistiskt medium och lärare/mentor inom spiritualitet och andlighet.

Jag kommer i den här bloggen att kontinuerligt skriva lite om livscoachning och hur man kan tänka för att få ett mer framgångsrikt och meningsfullt liv.

Hemsidor: www.mithera.se och  https://www.dinlivscoach.nu/