Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Två tvillingar diskuterar om livet

Jag tycker att historien om “två tvillingbebisar i magen som diskuterar livet efter födseln” är fantastiskt. Det är en bra liknelse då vi diskuterar livet efter döden och om Gud finns.

I en gravid kvinnas mage låg två bebisar. Den ena frågade den andra:

– Tror du på liv efter födseln?

– Såklart! Något måste det finnas efter födseln. Vi kanske bara är här för att förbereda oss på vad som komma skall.

– Dumheter! Det finns inget liv efter födseln. Hur skulle det livet vara?

– Jag vet inte, men jag vet med säkerhet att det kommer att finnas mer ljus där. Kanske går vi med våra egna ben och tar in näring genom munnen?

– Det är absurt! Att gå är omöjligt och näring genom munnen? Det är ju löjligt! Vi får näring genom navelsträngen. Jag säger dig en sak: Liv efter födseln är uteslutet. Navelsträngen är alldeles för kort.

– Jag tror att det måste finnas något och det kanske är annorlunda mot vad vi är vana vid.

– Ingen har någonsin kommit tillbaka därifrån, från efter födseln. Födseln är slutet på livet och när det kommer till kritan så är inte livet mer än en osäker existens i mörker som inte leder någonstans.

– Jag vet inte precis hur livet efter födseln kommer att vara, men jag är säker på att vi kommer att få träffa mamma och att hon kommer att ta hand om oss.

– Mamma? Tror du på mamma? Och var tror du att hon är nu?

– Var? Överallt runt omkring oss. Det är i henne och av henne som vi lever. Utan henne skulle den här världen inte finnas.

– Jag tror i alla fall inte på det! Jag har aldrig sett mamma och därför är det logiskt att hon inte existerar.

– Men ibland när vi är riktigt tysta så kan du höra henne sjunga eller känna hur hon påverkar vår värld. Eller hur? Jag tror att det finns ett riktigt liv som väntar på oss och att vi just nu bara förbereder oss för det!

Visst är det så? De vi inte kan se är det svårt att tro på. Går det bevisa att vi överlever döden? Ja, vi spiritualistiska medium gör det. Men kan vi bevisa att Gud finns? Jag som spiritualistiskt medium vet i mig själv att vi överlever döden. Jag vet också att det finns en Gud. För mig är är Gud skaparen. Jag kanske inte kan se honom, men jag vet att han är där. Jag har i mitt liv fått många bevis på att det finns en Gud, en skapare som ser till oss och som hjälper oss. Resultatet av andlig healing är ett av de bevis jag fått.

Vad tror du på? Lämna gärna en kommentar!

Hemsida: www.mithera.se

Lämna ett svar

Till startsidan