Personlig utveckling

Det hemska med bedragare!

Jag har så svårt att förstå bedragare! De finns överallt nu känns det som. Jag har både fått kapade visa-kreditkort och kapade konton på internet under 2020. Det jag har svårt att förstå är hur de tänker. Varför de lägger ner så mycket energi på att lura människor? Varför inte lägga ner samma energi för att tjäna dessa pengar på att göra andra människor gott i stället? Varför göra ont om du kan göra gott?

Jag som spiritualist är ju övertygad om att det vi ger får vi tillbaka. I Spiritualism är den sjätte principen om ”Kompensation och vedergällning härefter för alla goda och onda gärningar som gjorts på jorden” kopplad till lagen om orsak och verkan ”som du sår, så ska du skörda” och det handlar på ett sätt om karma; man kan inte vara grym mot andra och förvänta sig kärlek i gengäld. Detta gäller också det faktum att du kommer att bli belönad om du agerar på ett kärleksfullt sätt och fokuserar på att hjälpa de i nöd. Det fungerar i både positiva och negativa riktningar. Detta ämne har diskuterats inom många områden som fysik, psykologi, filosofi och spiritualism.

Jag tycker i slutändan synd om dessa bedragare som gör allt för att tjäna pengar genom att lura andra människor. En dag kommer de att vakna upp och förstå den orätt de orsakat. God bless them! 

”Om du vill lära känna ditt förflutna, titta på nuet, eftersom det är resultatet. Men om du vill lära känna din framtid, observera nuet, för det kommer att vara orsaken.”-Buddha

Hemsida: www.mithera.se