Djurkommunikation, Personligt

Skillnaden på veterinärer!

Det är verkligen skillnad på veterinärer. Det har jag fått bevis på idag. Vår lilla perserkattunge “HappyLizzy” har varit täppt i näsan sen vi hämtade hem henne för 6 veckor sedan och vi fick rekommendationen av två olika veterinärer att inte ge henne vaccination om hon snörvlade och var täppt.

Nu har det gått 6 veckor och jag känner tydligt att det inte är något som helst fel på henne. Jag vet att hon är fullt frisk. Hon är ju en perserkatt och har trånga näsgångar, inte mer med det. En vän till mig rekommenderade en annan veterinär som är specialist på katter så jag ringde dem i eftermiddags och fick tid samma dag. Tack Linda!

Mycket riktigt så bekräftade denna specialist det jag känt hela tiden. HappyLizzy är varken sjuk eller förkyld. Hon har bara trånga näsgångar (som de flesta perserkatter) och då är det extra viktigt att få vaccination i tid. Så nu har vi väntat med vaccination flera veckor för att andra veterinärer avrått från vaccination.

Jag är glad att jag har god kommunikation med min lilla älskade HappyLizzy och lyssnade på min egen känsla  och tog kontakt med en specialist. Denna veterinär sa dessutom att HappyLizzy troligtvis kommer vara täppt hela livet. Tänk om vi väntat med denna viktiga vaccination i evigheter? Många kattägare kanske felaktigt gjort det.

Nu är iallafall HappyLizzy vaccinerad så nu är vi nöjda och glada 🙂

Hemsida: www.mithera.se 

6 veckor mellan bilderna nedan. Hon växer som en elefant