Medial utveckling, Personlig utveckling

Intressant och fullspäckad kurshelg!

Det blev en riktigt fullspäckad kurshelg och jag förstår att deltagarna är helt slut idag. Vi hade bland annat medial undersökning och rening, dvs husrening, trans och “andlig mässa” då deltagarna tog emot flera kunder efter varandra och hade 15 minuters sittningar för att ge bevis för själens överlevnad. Det var riktigt duktiga! En av kunderna som kom till mina elever var Anne von Porat som är en känd bloggare som har Veckomagasinet.

Det roliga med mediala undersökningen var att ägaren till huset kunde ge oss väldig bra feedback eftersom han var väl insatt i gårdens historia. Vi fick efteråt även se bilder på de människor som bott i huset och som deltagarna kunnat känna av i form av platsminnen. Jag vill avdramatisera mystiken krig spöken och andar. Det finns inga spöken eller jordbundna andar!

Igen människa behöver “rädda dem” eller skicka dem till ljuset, för de är redan i ljuset. Det tar andevärlden hand om, men ibland kan det finnas massa tunga platsminnen efter personer som varit på platsen. Och då kan det behöva renas i form av healing. Jag har skrivit mer om andliga aktiviteter, störande andar och spöken här!

På bilden ovan ser ni några av de 13 kursdeltagarna. De flesta valde att inte vara med på bild. Längst ner sittande är bloggaren Anne von Porat. 

Hemsida: www.mithera.se