Andevärlden, Medial utveckling

Spiritualistiska mediumet Mandy Smith (CSNU) kommer till Sverige!

Nu är det bara ett par veckor kvar innan charmiga Mandy Smith (CSNU) från England  kommer till oss på Mithera Development Spiritualistiska Center. Hon kommer vara hos oss i en dryg vecka och ha mediala privata sittningar torsdag 27 aug och tisdag 1 sep samt ha en medial demonstration (dvs storseans) torsdagen 27e aug kl 18.

Mandy är känd för hennes träffsäkerhet och detaljrika information från andevärlden. Seansen hålls på Engelska, men det finns tolk på plats som kan översätta vissa ord och meningar vid behov.

Det blir även en extraordinär transkurshelg med  Mandy  28-30 aug. Denna kurshelg koncentrerar vi oss på ”Transmediumskap på ett enkelt sätt”. Helgen innehåller ett flertal övningar i trans där vi tittar på hur vi blandar oss med våra guider så att vi kan känna oss trygga i att släppa taget och lämna över oss till dem.

Mandy kommer att ge teoretiska föreläsningar om hur trans fungerar och hur vi kan ändra våra sinnen och fokus så att våra guider kan arbeta igenom oss på ett enkelt sätt. Vi kommer också att titta på hur man kan bygga förtroende till sina andeguider. Syftet är att deltagarna efter kursen slut ska känna sig mer trygga att arbeta med sina guider genom trans.

Mandy är en väldigt god vän till mig och min man Ulf. Vi brukar träffa henne då vi besöker England och Arthur Findlay College där vi är utbildade. Hon var även hos oss förra sommaren och höll en kurs i avancerat mediumskap och scenteknik för mediala demonstrationer.

Läs mer info om transkursen här!

Hemsida: www.mithera.se