Naturen, Personligt

Det charmiga med gamla trädgårdar!

Jag älskar verkligen vår trädgård. Vi har en gammal trädgård från början av 1900 talet och många gamla fantastiska fruktträd som plommon och körsbär samt bärbuskar, rabarber, rosor och perenner som är riktigt gamla.

Vi flyttade hit 2012 och det har hänt en hel del både i huset och i trädgården. Men jag uppskattar verkligen alla gamla växter som vi bara njuter av.

När vi flyttade in anlitade vi en trädgårdsmästare som bland annat hjälpte oss med en rosenslänt. Han sa att grundarbetet är så viktigt för att det ska bli bra. Gör man ett ordentligt och seriöst grundarbete så blir det inte så mycket underhåll. Det stämmer verkligen! Sen dess har rosenslänten blommat från sommar till höst och det enda underhållet har varit att klippa rosorna lite på våren.

Det är en fantastisk gåva att få tillbringa en fin sommar i en blomstrande gammal charmig trädgård.

Hemsida: www.mithera.se